Baha® Attract System (μαγνήτης)

Το Baha® Attract System προσφέρει μια φυσική δίοδο στον ήχο μέσω της οστέινης αγωγής.

Baha5_launch_pack_Baha_attractΤο Baha® Attract System αξιοποιεί την κορυφαία τεχνολογία εμφυτεύματος και μια σειρά επεξεργαστών ήχου που σας παρέχουν καλύτερη ακουστική απόδοση και σας επιτρέπουν να ακούτε και να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Το εσωτερικό εμφύτευμα και ο μαγνήτης τοποθετούνται κάτω από το δέρμα. Ο εξωτερικός επεξεργαστής ήχου είναι συνδεδεμένος με έναν μαγνήτη, με τη δύναμη ισορροπημένη για τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης, συγκράτησης και άνεσης.

Ο επεξεργαστής ήχου τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα, διαθέτει επεξεργασία σημάτων προηγμένης τεχνολογίας που ρυθμίζεται αυτόματα στο ακουστικό σας περιβάλλον.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Το Cochlear™ Baha® Attract System στέλνει σήματα ήχου μέσω της οστέινης αγωγής, διεγείροντας με φυσικό Baha5_launch_pack_Attract_system_dark_backgroundτρόπο το εσωτερικό αυτί.

1. Ο Επεξεργαστής εντοπίζει τον ήχο και τον μετατρέπει σε δονήσεις.
2. Ο Μαγνήτης του επεξεργαστή ήχου μεταβιβάζει τις δονήσεις μέσω του δέρματος στον μαγνήτη του εμφυτεύματος.
3. Ο Μαγνήτης του εμφυτεύματος που ελκύει τον μαγνήτη του επεξεργαστή ήχου λαμβάνει τις δονήσεις.
4. Το Εμφύτευμα μεταβιβάζει τις δονήσεις του ήχου στο εσωτερικό αυτί.

 

Baha® Connect System (βάση στήριξης)

Το Baha® Connect System παρέχει μια νέα ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική και τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές ήχου.

Baha5_launch_pack_Baha_connect

Το Baha® Connect System αξιοποιεί μια σειρά επεξεργαστών ήχου με την κορυφαία επεξεργασία σήματος στην αγορά.

Αυτό παρέχει αυτόματη προσαρμογή του ήχου προκειμένου να διασφαλίζονται οι βέλτιστες ρυθμίσεις σε όλες τις καταστάσεις ακρόασης, μειώνοντας την ανάγκη για χειροκίνητη ρύθμιση της συσκευής. Η επιλογή του επεξεργαστή ήχου βασίζεται στο επίπεδο της απώλειας ακοής σας.

Η τεχνολογία TiOblast™* προσφέρει μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική με γρήγορη επούλωση. Μόνο μερικά χιλιοστά της βάσης στήριξης είναι ορατά μετά την επούλωση.

Το Baha® Connect System σας παρέχει καλύτερη ακοή χωρίς να χρειάζεται να έχετε τοποθετημένο κάτι μέσα ή επάνω στο αυτί σας. Ο επεξεργαστής ήχου τοποθετείται και αφαιρείτε εύκολα και μόλις στερεωθεί στη βάση στήριξης δεν θα νιώθετε καθόλου την ύπαρξή του.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Cochlear™ Baha® Connect System στέλνει σήματα ήχου μέσω της οστέινης αγωγής, διεγείροντας με φυσικό τρόπο το εσωτερικό αυτί.                                       Baha5_launch_pack_Connect_dark_background

1. Ο Επεξεργαστής εντοπίζει τον ήχο και τον μετατρέπει σε δονήσεις.
2. Η Βάση στήριξης που συνδέει τον επεξεργαστή ήχου με το εμφύτευμα, μεταβιβάζει τις δονήσεις.
3. Το Εμφύτευμα μεταβιβάζει τις δονήσεις του ήχου απευθείας στο
εσωτερικό αυτί.

*Nelissen RC, Stalfors J, de Wolf MJ, Flynn MC, Wigren S, Eeg-Olofsson M, Green K, Rothera MP, Mylanus EA, & Hol MK. Long-term stability, survival, and tolerability of a novel osseointegrated implant for bone conduction hearing: 3-year data from a multicenter, randomized, controlled, clinical investigation. Otol Neurotol. 2014, 35(8): 1486-91.

 

Baha® 5 Επεξεργαστής ήχου

Έξυπνος και μικρός – καινοτόμες τεχνολογίες για τον επεξεργαστή ήχου Cochlear™ Baha® 5 Sound Processor

Ο μικρότερος επεξεργαστής ήχου

Baha5_launch_pack_SP_colours_group2

Ο βραβευμένος επεξεργαστής ήχου Baha 5 είναι ο μικρότερος επεξεργαστής ήχου στη βιομηχανία, και οι χρήστες τον αγαπούν πραγματικά. Κατά τη δοκιμή του επεξεργαστή, 9 στους 10 χρήστες προτίμησαν τον σχεδιασμό και την διακριτικότητα του Baha 5 κατά την επιλογή μεταξύ τριών συγκρίσιμων συσκεύων.1

 1 Hedin A, Andersson J, Hoffman J, Björk T, Flynn MC. Summary of the Cochlear Baha 5 Clinical development test results. Cochlear Bone Anchored Solutions AB, Report No 630206, 2014.

 

Απευθείας συνδεσιμότητα μέσω iPhone

Με βάση τη δυνατότητα που παρέχεται μέσω της εφαρμογής Baha Control App, ο επεξεργαστής ήχου Baha 5 χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία επικοινωνίας δεδομένων Bluetooth Smart και την τεχνολογία επικοινωνίας ήχου από την Apple καθιστώντας δυνατή την απευθείας σύνδεση με iPhone, iPad ή iPod touch.

disclaimer: Getty / iStock / Shutterstock; licence for multi-seat and unlimited reproductions, only to be used in connection with Baha 5

Με τον τρόπο αυτό η ακουστική εμπειρία διευρύνεται επιτρέποντας τη μετάδοση ροής ήχου απευθείας από το iPhone στον επεξεργαστή ήχου του χρήστη, τον έλεγχο της έντασης ήχου και την επιλογή προγραμμάτων από τον χρήστη χρησιμοποιώντας το iPhone ως απομακρυσμένο μικρόφωνο.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής Baha 5 Smart App δωρεάν από το Apple App Store.
Μεταβείτε στο App Store πατώντας το εικονίδιο App Store και αναζητήστε τα στοιχεία «Baha» και «smart».

 

Βελτίωση της εμπειρίας ήχου μέσω SmartSound® iQ

Baha5_launch_pack_hero_PureSoundiQ_icon

 

SmartSound® iQ είναι το όνομα της φιλοσοφίας επεξεργασίας σήματος της Cochlear όπου ο συνολικός στόχος είναι η αυτόματη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ήχου με βάση την ταξινόμηση σκηνών για μια πιο άνετη ακουστική εμπειρία με βελτιωμένη απόδοση ακοής.

 

Πραγματικά ασύρματη ελευθερία. Χωρίς περιορισμούς!

Η Cochlear παρέχει μια πλήρη σειρά ασύρματων πρόσθετων εξαρτημάτων που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ακούει
αυτό που θέλει, τη στιγμή που θέλει! Τα ασύρματα πρόσθετα εξαρτήματα Cochlear ενσωματώνονται με διακριτικότητα και άνεση στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το πλήκτρο ζεύξης και να ενεργοποιήσετε τον επεξεργαστή ήχου.

Cochlear Wireless Mini Microphone (Ασύρματο μίνι μικρόφωνο)
Παρακάμψτε το θόρυβο και ακούστε ξεκάθαρα την ομιλία, ακόμα και από απόσταση.

Wireless Mini Mic 2_Side_greybg

Το Cochlear Wireless Mini Microphone (Ασύρματο μίνι μικρόφωνο) γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ του ομιλητή και του ακροατή με εμφύτευμα, διευκολύνοντας την κατανόηση της ομιλίας. Αποτελεί την ιδανική λύση για περιβάλλοντα με θόρυβο, όπως ένα εστιατόριο ή κοινωνικές εκδηλώσεις όπως δείπνο με την οικογένεια ή φίλους, οι σχολικές αίθουσες, και οι αίθουσες συναντήσεων και διαλέξεων.

 

 

Cochlear Wireless Phone Clip (Ασύρματο κλιπ τηλεφώνου)
Απολαύστε πιο καθαρές τηλεφωνικές συνομιλίες.

Wireless_Phone Clip_Front

Πολλοί χρήστες εμφυτευμάτων δυσκολεύονται να ακούσουν στο τηλέφωνο, ακόμα και όταν η ποιότητα του ήχου είναι καλή. Ο θόρυβος του περιβάλλοντος, π.χ. από ομιλίες άλλων ατόμων ή από την κίνηση στο δρόμο, περιπλέκει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Το Cochlear Wireless Phone Clip (Ασύρματο κλιπ τηλεφώνου) προσφέρει πιο καθαρές τηλεφωνικές συνομιλίες και παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως σετ μικροφώνου/ακουστικών ή φωνητική ενεργοποίηση. Τώρα είναι πιο εύκολο και βολικό από ποτέ να κρατάτε επαφή.

 

Cochlear Wireless TV Streamer (Ασύρματη συσκευή ροής ήχου από την τηλεόραση)
Παρακολουθήστε τηλεόραση στην επιθυμητή ένταση.

Wireless_TV Streamer_Front

Η παρακολούθηση τηλεόρασης με την οικογένεια και τους φίλους μπορεί να δυσκολέψει τους χρήστες   εμφυτευμάτων αν δεν επιθυμούν την ίδια ένταση ή αν υπάρχει θόρυβος περιβάλλοντος που δυσχεραίνει την κατανόηση και τη συγκέντρωση. Το Cochlear Wireless TV Streamer (Ασύρματη συσκευή ροής ήχου από την
τηλεόραση) παρέχει στερεοφωνικό ήχο απευθείας στον επεξεργαστή ήχου από την τηλεόραση, το στερεοφωνικό ή άλλες συσκευές ήχου.

Baha® Softband

Το Baha® Softband αποτελεί μια αποδεδειγμένη λύση προκειμένου να παρέχει είτε μια επιλογή ακουστικής ενίσχυσης για παιδιά είτε ένα σύστημα αξιολόγησης για όσους σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τα συστήματα Baha Attract ή Connect System. Για νήπια και παιδιά με απώλεια ακοής αγωγιμότητας, μικτή απώλεια ακοής ή μονόπλευρη νευροαισθητήριο κώφωση (SSD), το Softband έχει καταδείξει ότι παρέχει επαρκή ακουστική ενίσχυση για την υποστήριξη της ομιλίας, της γλώσσας και/ή της εκπαιδευτικής ανάπτυξης. Πρόσφατα ευρήματα από την κλινική αξιολόγηση του Baha Attract System παρέχουν στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο το Softband θα μπορούσε να αναπτυχθεί περαιτέρω προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και η μείωση της πίεσης πάνω στο
δέρμα. Αυτά τα ευρήματα έχουν ενσωματωθεί στο νέο Baha Softband.
Για νήπια και μικρά παιδιά, το Baha Softband είναι μία μέθοδος που διασφαλίζει έγκαιρη πρόσβαση στην ακοή καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή των επεξεργαστών ήχου που στηρίζονται στην οστέινη αγωγή προτού πραγματοποιηθεί η εμφύτευση. Η έγκαιρη πρόσβαση στον ήχο είναι υψίστης σημασίας ώστε να διασφαλιστεί
η φυσιολογική ομιλία και η γλωσσική ανάπτυξη και το Baha Softband θεωρείται μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση.

Baha5_launch_pack_Softband_uniltateral1Baha5_launch_pack_Softband_bilateral1

Στη σχεδίαση του νέου Baha Softband ελήφθησαν υπόψη σημαντικές τεχνικές και διερευνητικές προσπάθειες για την παροχή καλύτερης μετάδοσης ήχου και άνετης χρήσης.

Το νέο σφαιρικό σχήμα του συνδετήρα και η χρήση του προαιρετικού πέλματος Baha SoftWear Pad μεγιστοποιούν την επιφάνεια επαφής ανάμεσα στον επεξεργαστή ήχου και στην επιφάνεια του δέρματος, παρέχοντας άνεση χωρίς συνεπακόλουθη αύξηση στην πίεση. Για το παιδί, αυτό θα βελτιώσει τη δυνατότητα να φοράει το νέο Baha® Softband στην προτιμώμενη θέση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είτε χρησιμοποιηθεί ως λύση για παιδιατρική ενίσχυση της ακοής είτε ως μέθοδος προεγχειρητικής αξιολόγησης, τα δεδομένα που παρουσιάζονται δείχνουν ότι το νέο Baha® Softband παρέχει ουσιαστική σχεδίαση και κλινικές βελτιώσεις έναντι της προηγούμενης σχεδίασης.
Με τη βελτιωμένη άνεση χρήσης και την αυξημένη μεταφορά δύναμης, οι χρήστες απολαμβάνουν καλύτερη εμπειρία ακοής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cochlear.com

COH_Promise_Black_RGB                                                        COH_Brandmark_FullColour_RGB