Εφαρμογές Υποστήριξης Baha®

Υπάρχει μια γκάμα από διαθέσιμες εφαρμογές Baha για να σας προσφέρουν υποστήριξη και να βελτιώσουν την ακουστική σας εμπειρία. Για λήψη, εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το τηλέφωνό σας ή επισκεφθείτε το App Store ή Google Play.

Εφαρμογή υποστήριξης Baha® Support App

      Baha5_launch_pack_app_icon_Support_app      Με την εφαρμογή υποστήριξης Cochlear Baha® Support App είναι στη διάθεσή σας πληροφορίες και βοήθεια όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε χρειάζεται. Η εφαρμογή σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ώστε να αξιοποιείτε στο μέγιστο τον επεξεργαστή ήχου σας.

Εφαρμογή ελέγχου Baha® Control App

    Baha5_launch_pack_app_icon_Control_app   Με την εφαρμογή ελέγχου Cochlear Baha® ControlApp μπορείτε να χειρίζεστε τον ατομικό σας επεξεργαστή ήχου μέσω του Cochlear Wireless Phone Clip (Ασύρματο κλιπ τηλεφώνου).
Μπορείτε να ρυθμίζετε την ένταση ήχου, να αλλάζετε πρόγραμμα, να ενεργοποιείτε τη μετάδοση ροής ήχου και να εξατομικεύετε τις ονομασίες των προγραμμάτων.

Εφαρμογή Baha® 5 Smart App

    Baha5_launch_pack_app_icon_Smart_app  Με την εφαρμογή Baha 5 Smart App μπορείτε να χειρίζεστε τον ατομικό σας επεξεργαστή ήχου Baha 5 απευθείας χωρίς να απαιτείται ενδιάμεση συσκευή. Με τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth® Smart, η εφαρμογή Baha 5 Smart σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση ήχου, τα πρίμα/μπάσα, τα προγράμματα γεωγραφικής σήμανσης (GeoTag), να εντοπίζετε μια χαμένη συσκευή και να λαμβάνετε βοήθεια και καθημερινές συμβουλές.

Ροή ήχου απευθείας από iPhone, iPad ή iPod touch στον επεξεργαστή ήχου

 

       

      

«Με  έναν  επεξεργαστή
ήχου  που  συνομιλεί  με  το
SMARTPHONE  σας, το  μόνο
που  έχετε  να  κάνετε  είναι
ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ.»

 

 

 

 

Ωφέλη από τη χρήση της εφαρμογής Cochlear™ Baha® 5 Smart App